logo%20askimsv%F8m.jpg

Velkommen til Askimsvømmerne
Askimsvømmerne er en del av Askim IF en klubb med tradisjoner og verdier. Vi gir barn, ungdom og voksne muligheten til å trene og utvikle seg i et sunt og sikkert miljø. Det er ikke kun snakk om formidling av teknikk og bevegelser, eller å svømme fra den ene siden av bassenget til den andre. Vi er opptatt av miljøet og det utøverne gjør sammen mens de er hos oss.

Trening
Nye svømmere anbefales å komme på en prøvetrening. Her kan en av våre trenere med bakgrunn i svømmeteknikk, ambisjoner og alder finne den riktige treningsgruppen. Treningene foregår på Østfoldbadet. Hvis du har spørsmål eller vil avtale en prøvetrening så kan du ta kontakt med Askimsvømmerne’s hovedtrener hovedtrener@askimsvommerne.no. Vil du vite mer så finner du klubbens utviklingsprogram 2013/13 her som innholder blant annet gruppebeskrivelser.

Hvordan melde seg inn i klubben?
For å drive klubben effektivt, foregår påmelding til svømmetrening via vårt medlemsregister på nettet. Bruksanvisning medlemsregister. Nye svømmere som melder seg inn i klubben vili samråd med trener bli lagt inn i treningsgruppe som passer for svømmerens alder, kunnskap/evner og hvor mye de ønsker å trene.

Medlemsavgiften (pr 1/2 år):
Alle svømmere i våre treningsgrupper betaler medlemskontingent til Askim IF i tillegg til treningsavgift til klubben og er således medlemmer. Medlemmer over 15 år har stemmerett og er valgbare til klubbens funksjoner.

Askimsvømmerne har som mål å tilrettelegge slik at alle kan få mulighet til å delta i klubbens trening.

Treningsavgiften for høsttermin 2015 er satt til følgende:
Treningsgrupper         kr 1.650.-
Ungdomsgruppe         kr 1.650.-
Konkurransegrupper  kr 2.150.-
Voksen/master           kr 2.150.-

Vi har søskenmoderasjon. Det vil si at barn nr 2, 3, 4, ... betaler 20% mindre i treningsavgift i forhold til den gruppen barnet tilhører.

Kontingent for medlem og støttemedlem er på kr 300,- (pr år) for senior og kr 150.- for medlemmer 17 år og yngre. Nye medlemmer etter 1. juli betaler kun halv kontigent.

Foreldredeltakelse
Ved å ha barn i Askimsvømmernes, må man være innstilt på å stille seg til disposisjon ved arrangement og dugnad. Det er ikke mange timer årlig vi ber om.

Er det noen som ønsker å engasjere seg mer aktivt for eksempel i styret, som reiseleder for svømmegruppen når svømmerne skal reise, eller andre oppdrag, hører vi veldig gjerne fra dere. Kontakt styreleder Odd Petter Svarstad.

Klubben ønsker at foreldre tegner støttemedlemskap (kr 300,- pr år) i klubben.