Vi trenger folk til styret!

Friidrettsgruppa skal avholde årsmøte om en drøy måned, trolig rundt midten av mars, men dato er ikke satt ennå. Vi er tynt bemannet i styret og trenger to, tre personer til som kan bidra med styreoppgaver på litt sikt.

2021-02-04
SekFri

Styret i friidrettsgruppa består av fire personer, men trolig er det kun to som fortsetter etter årsmøtet. Vi trenger påfyll av to eller tre personer til i styret. Veldig mange oppgaver blir det neppe i år, i og med at vi må regne med et noe redusert aktivitetsår igjen, spesielt på konkurransesiden. Det er imidlertid viktig å holde hjulene i gang og få andre personer involvert i noen oppgaver, slik at alt ikke faller på to, tre personer. Spesielt hyggelig hadde det vært å få med noen foreldre som har barn i veldig ung alder, og som da kan være med i flere år framover og følge barnas utvikling innen idretten. 

Det er ganske åpent for hvilke oppgaver personene kan involveres i, det er litt opp til dere selv. 

Vi trenger også personer som er villige til å ta trenerkurs for barn, slik at vi har back-up for de trenerne som nå er i virksomhet. I etterkant av dette kurset, kan man også ta videre kurs senere. All kursvirksomhet blir dekket av klubben. Også dommerkurs har vi behov for at noen flere tar etter hvert, og det kan ogs være aktuelt med oppfølgingskurs for tidligere dommere. 

Det gjennomføres noen digitale kurs, men forhåpentligvis kan det holdes normale kurs utover i sesongen eller i hvert fall til høsten og neste vinter. Ikke så lett å planlegge for langt fram i disse dager. 

Når vi er tilbake til normalen, så arrangeres det både banestevner, mosjonsløp, treningssamlinger og barnekarusellstevner m.m. Vi trenger funksjonærer og dommere til disse, og da er det fint om vi har en del faste personer som vi kan forholde oss til, slik at det blir kontinuitet i tingene

Det blir som sagt også i 2021 et noe roligere år i forhold til aktivitetsnivå, men vi håper noen melder sin interesse og kan innføres i oppgaver utover våren.

Vi ønsker å ha et fullt styre på plass etter vårt årsmøte. 

Meld fra til Lasse Jensen eller Torbjørn Nyberget om dere er interessert. 

Kalender

Mars
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aktiviteter

11.03.2021
Årsmøte

20:00 - 21:30

Parklokalet