Ble hedret på klubbaften

Etter to år uten klubbaften, var det endelig klart for klubbaften 2022 fredag 11. november. Bra oppmøte med cirka 35 personer. Utøverne som har utmerket seg i sesongen, fikk velfortjente bonuser. 

2022-11-11
SekFri

Etter treningen fredag 11. november var det klubbaften med cirka 35 frammøtte i god aldersspredning. Det gir oss i gruppestyret håp om at det er grunnleggende interesse. Vi håper å bygge videre på et positivt miljø og ser fram til en hel sesong uten avbrudd i 2023. Den sesongen åpnes faktisk i Askim med innendørsstevne allerede lørdag 7. januar. Her er det klasser fra ti år og oppover til veteran. 

Her er listen over de utøverne som ble hedret:

Tyrvingplakett

Michelle Nyberget - høyde 1,74m – 1030 poeng

Klubbrekorder

Michelle Nyberget – høyde 1,74m – 808 poeng

Marit Jørgenrud – slegge 37,02m – 643 poeng

Marit Jørgenrud – kule 11,39m – 680 poeng

Alexander Nyberget – høyde u/tilløp 1,60m – 782 poeng

Alexander Nyberget – lengde u/tilløp 3,14m – 750 poeng

NM-/UM-medaljer

Alexander Nilsson – gull i kule i NM for veteraner innendørs to år på rad

Michelle Nyberget – sølv i junior-NM 20 og sølv i UM ute og UM inne

Alexander Nyberget – bronse i NM i høyde u/tilløp

For klubbrekorder og medaljer, blir det følgende bonuser til disse:

Michelle Nyberget – 3500 kroner

Alexander Nyberget – 2000 kroner

Marit Jørgenrud – 1300 kroner

Alexander Nilsson – 1000 kroner

Diverse info

Innetreningene er i gang. De første ukene var det litt trøbbel med å få kjørt opp skilleveggene i hallen, men det skal være ordnet nå. Det ble litt rot med treningstider ettersom kommunen hadde glemt oss ved tildeling av treningstider, så vi fikk forhandlet fram to dager. Først var det usikkert om vi skulle ha friidrettsskole innendørs i vinter pga. sen treningstid, men vi har valgt å kjøre en økt på 45 minutter. Oppmøtet har falt litt, men det er noen på trening. Så håper vi at det tar seg opp igjen når vi har vanlige tider igjen fra våren. Da blir det like treningstider som vi har hatt ute i år.

Ellers kan vi opplyse at det er gratis trening for nye ut året, så ta gjerne med noen venner som vil prøve seg. Vi har også ganske rimelige priser både på medlemskontingent og treningsavgift.

I år har vi arrangert ett stevne for barn/ungdom/voksne samt et karusellstevne for barn og ett lite treningsstevne for voksne. I tillegg har vi arrangert Ukrainaløpet og Linnatrimmen (17 løp). Dessuten sommerfriidrettsskole med bra deltakelse den første ferieuka.

Noen av oss i gruppa har vært med i mange år og tar mye av tingene på rutine, men en del ting er tidkrevende og krever også gode medhjelpere. Det gjelder ikke minst når vi skal arrangere egne stevner. Vi trenger folk til viktige funksjonæroppgaver, som dommere og som medhjelpere til enklere funksjonæroppgaver. Kiosk, premieutdeling, rake lengdegropa, hente kastredskaper i kastøvelser, vakter for enkle sikkerhetsrutiner etc. Vi trenger også på litt sikt flere som tar en enkel dommerutdannelse og også trenerkurs, spesielt rettet mot trening av barn. Det er stadig muligheter for dette, noe kan også tas over nett. Også på treningene kan det være behov i blant for litt hjelp om foreldre er til stede. F. eks. være tidtaker, bære utstyr e.l. 

Det er viktig å trene jevnlig, men vi håper også at mange av dere vil delta litt i stevner nå som det har åpne mer opp etter to vanskelige korona-år. Allerede nå starter innendørssesongen opp. I Askim skal vi ha stevne lørdag 7. januar. Da har vi klasser fra ti år og oppover, men de som er 8 og 9 år må gjerne delta i 10-årsklassen om de har lyst, for 10-årsklassen er urangert og det er ikke premiering i øvelsene, kun en deltakerpremie til alle. Man må huske på å melde seg på selv via Min Idrett eller på e-post til stevnemailen. Dersom man er usikker i forhold til rutinene i konkurranser, så kan Torbjørn hjelpe med å gi dere disse. Spør også trenerne om dere lurer på noe i forhold til utstyr dere trenger. Vi minner om at klubben betaler all startkontingent på banestevner både innendørs og utendørs. Forhåpentligvis kan vi få til noen fellesreiser til enkeltstevner når utendørssesongen kommer.

Det er ikke så mye aktivitet i de andre friidrettsgruppene i Indre Østfold, slik vi har forstått det. Vi skal komme litt i dialog med de klubbene og si at utøverne er velkomne til å trene hos oss. Det viktigste er at det er et godt treningsmiljø, og det blir enda bedre om det blir flere.

Vi har noen Askim IF-klær igjen som vi bestilte opp i sommer. Er dere interessert i dette, så spør oss på trening og vi sjekker om vi har den aktuelle størrelsen på lager. Stort sett t-skjorter og overtrekksjakker. Selges kr. 100 per plagg til de som er medlemmer. 

Eventuelt. Er det noen som har spørsmål, kan dere sende oss e-post eller snakke med oss på treningene.

Kalender

Juni
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket