Tror på dobling av medlemstallet

ASKIMSVØMMERNE: Det mener klubbens nye trener Inger Lise Larsen optimistisk. Hun har tro på at kraftig vekst skal være mulig med de kraftig forbedrede mulighetene de har fått med nytt basseng på Østfoldbadet.

2019-12-20
admin

– Svømmegruppa har en lang stund vært forhindret fra å ta inn nye medlemmer. Derfor er det gledelig at vi nå igjen kan gi et tilbud til alle som vil, påpeker avtroppende trener Ida Knutsen.
Assistenttrener Leah Pessar gleder seg over at Askimsvømmerne igjen har anledning til å gi et tilbud til alle etter inntaksstoppen en periode.
To av dem som har vært med en stund i Askimsvømmerne; Hobøl-duoen Solveig Ekeli Grimsby og Miriam Alexandra Kjellsbergsengen, er strålende fornøyde over tilbudet klubben gir dem.
– Vi trives godt i klubben og er veldig fornøyde over at vi kan være med slik vi vil, sier de to.
For mens Miriam liker best kun å være med og trene en gang i uka og ikke delta i konkurranser, så satser Solveig en del mer:
– Jeg liker godt å konkurrere og får heldigvis fin anledning til det, sier Solveig. Hun kom med i klubben gjennom noen bekjente, mens skolevenninne Miriam ble med sistnevnte etter en stund.
Tirsdag markerte Askimsvømmerne årsavslutning med et klubbstevne der nær 35 av medlemmene deltok – også Miriam i dette tilfellet, samt nevnte Solveig og mange svært unge medlemmer.
Litt improvisert fikk Askimsvømmerne hjelp av naboen Mysen Svømmeklubb. Deres litt mer voksne svømmere fikk være med, selv om det knapt er noe samarbeid mellom klubbene for tiden.

 Artikkel hentet fra Smaalenenes avis

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Mars
MTOTFLS
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112